Hizmette Son Nokta

Artan rekabet koşullarında ayakta kalmaya çalışan firmalar, hizmette sınır tanımıyor.

Hizmette Son Nokta
Zonguldak'ta bir lokanta evlere yemek servisine başladı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Gencer Aile Lokantası, Ramazan ayında evlerden gelen talepler üzerine evlere yemek servisini başladı.

10 personelin çalıştığı lokantanın sahibi Hüseyin Gencer, özellikle ev hanımlarından gelen siparişleri hızlı bir şekilde değerlendirip, evlere kadar servis ettiklerini kaydetti.

İlçe dışına da yemek servisini planladığını belirten Gencer, "Hizmette sınır tanımıyoruz. Müşterilerimize lezzetli, sağlıklı ve hijyen yemek sunduğumuz için yoğun ilgi görüyoruz. Hatta evlerden telefonla aranıp, servis yapmamız isteniyordu. Müşterilerimizin bu taleplerine cevapsız kalamazdık. Müşterilerimize sunduğumuz hizmet sadece yemekle sınırlı değil, birbirinden lezzetli tatlılar da hazırlayarak, müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ramazan ayında başlattığımız bu evlerden sipariş alma hizmetini, yılın diğer günlerinde de sürdürmek istiyoruz. Müşterilerimiz bu uygulamamızdan çok memnun kaldı" dedi.

Gencer, Ramazan ayı boyunca 100'e yakın ailenin siparişini evlerine servis ettiklerini kaydederken, siparişe göre yemek yapmaları nedeniyle çok farklı yemek çeşitlerini de müşterilerinin hizmetine sunduklarını da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA