Görele Kaymakamı Pekmez’e Veda İftarı

Düzce’nin Akçakoca Kaymakamlığı’na atanan Giresun’un Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, onuruna verilen iftar yemeği ile uğurlandı.

Görele Kaymakamı Pekmez’e Veda İftarı
İftar yemeğinde konuşan Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, 3 yıldır Görele’de görev yaptığını ve ilçe halkıyla çok iyi ilişkiler kurduğunu, Görele’de görev yapmanın kendisine ayrıcalık kattığını söyledi.

Kaymakam Pekmez,”3 yıl önce Görele kaymakamlığı atamam bir Ramazan günü yapılmıştı, yine bir Ramazan günü Görele’den vedalaşarak ayrılıyorum. Görele’ye geldiğimde hiç kimseyi tanımıyordum ama şimdi bir dostunuz olarak ayrılıyorum. Bizler zorunlu hizmete tabi olan personeliz. Tayinlere ve vedalara alışığız diye düşünüyordum ama bu akşam bu manzarayı görünce duygulanmamak elde değil. Görele ilçesinde görev yaptığım süre içersinde elimden geldiğince görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştığıma inanıyorum. Burada kaldığım süre içersinde bilmeden hata yaptıysam sizleri kırdıysam özür diliyorum. Buradan ayrılırken hayır duanızla ayrılmak istiyorum hakkınızı helal ediniz” dedi.

İftar yemeğine Kaymakam Aykut Pekmez, Danıştay üyesi Nizamettin Kalaman, İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Nursi Çağlak, Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr.A. İbrahim Ulusoy, ilçede görev yapan daire amirleri, Köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Gecenin sonunda Kaymakam Pekmez’e değişik kurum ve kuruluşlar tarafından plaket takdim edildi .
Kaynak: İHA