Büyükşehir Son İftarında Yenikentlilerle Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mahallemde İftar Var projesi kapsamında ilçelerde düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı iftar programlarının sonuncusu depremin yıldönümünde Korucuk’ta gerçekleştirildi.

Büyükşehir Son İftarında Yenikentlilerle Buluştu
Başkan Zeki Toçoğlu, binlerce vatandaşla aynı sofralarda dolu dolu bir Ramazan geçirdiklerini belirterek, “Artık bayram zamanı. Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, bayramın bütün insanlığa huzur ve saadet getirmesini dilerim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Mahallemde İftar Var projesi kapsamında ilçelerde düzenlenen iftar programlarının sonuncusu depremin yıldönümünde Korucuk’ta gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gören iftar programına, Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Yenikentliler katıldı.

Başkan Zeki Toçoğlu iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Daha sonra dualarla iftar yemeğine geçildi.

Yenikentlilerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, Yenikentlilere verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Yenikent’e yaptığımız yatırımlarla bölgenin sosyal ve kültürel hayatını canlandırıyor, Yenikent Bölgesini her geçen gün daha da güzelleştiriyoruz. Ramazan ayını huzurla ve coşkuyla idrak ettik. İlçelerimizde kurduğumuz gönül sofralarımızda binlerce vatandaşımızla buluştuk. Yaptığımız her hizmet bize bayram sevinci yaşatıyor. Artık bayram zamanı. Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, bayramın bütün insanlığa huzur ve saadet getirmesini dilerim” diye konuştu.

Kaynak: İHA