Başkan Tahmazoğlu Personelle Bayramlaştı

Şahinbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda meclis üyeleri ve personellerle tek tek bayramlaşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hayırlı bayramlar dileyerek performansı yüksek olan personelleri cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Başkan Tahmazoğlu Personelle Bayramlaştı
Başkan Mehmet Tahmazoğlu belediye personeliyle bayramlaşırken, "Millet olarak sevinç ve mutluluğumuzun doruk noktaya ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmış olmanın engin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi

Çalışmalarından dolayı personellere teşekkür eden Başkan Tahmazoğlu, "Şimdiden tüm mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzur içerisinde tekrar bu zamanlara çıkarmayı nasip etsin. Bugün sosyal marketimizi açtık. Sosyal belediyecilikle ilgili bu marketimizden özellikle dar gelirli vatandaşlarımız faydalanacak. Belirlediğimiz ailelerimizi de evlerinde ziyaret ediyoruz. Tespitlerimiz neticesinde onlara 'şefkat kart' veriyoruz ve bu karta belli bir limit koyarak sosyal marketimizden gelip istedikleri eşyaları alabiliyorlar.

Sosyal marketimiz 10 gün gibi kısa bir sürede hazırlandı. Bu çalışmalarından dolayı gece gündüz demeden çalışan belediyemiz müdürlüklerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bayram günü de vatandaşlarımızla ve kurumlara yapacağımız ziyaretlerle bayramlaşma programımızı sürdüreceğiz. Tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum. Bayramın, Gaziantepimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA