Başkan Genç Ramazan Bayramı Kutladı

İçel’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, bayramların sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günler olduğunu söyledi.

Başkan Genç Ramazan Bayramı Kutladı
Yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Genç, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

Genç, “Yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir” dedi.

Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı günlerle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerde anımsanması gerektiğini ifade eden Genç, “Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Bu vesile ile tüm İçellilere saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyor, bayramın herkese barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA