Bakan Kılıç Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı'nın geleneksel iftar yemeğine katıldı.

Bakan Kılıç Samsun'da
İftar yemeği sonrası konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Bayramdaki coşku ve maneviyat, milletimizin birliğine karşı terörist saldırılar gerçekleştiren alçakların da sonu olsun” dedi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı'nın iftar yemeğinde konuşan Suat Kılıç, “Ramazan ayı geride kaldı. Sayılı gün tez geçer. 30 günlük Ramazan geçti, yarın bayram. Onuncu Ramazan'ı sizlerle beraber geride bıraktık. Ramazan'ı kasım ayından aldık, temmuz ayına kadar getirdik sizlerle beraber. Sayılı gün tez geçiyor. Bırakın 30 günlük Ramazan ayını 10 yıllık AK Parti iktidar dönemi kaş ile göz arasında, ağzım burnum diyince geride kaldı. Nice büyük hizmetlerle geride kaldı. Nice duble yollar, hastaneler, eğitim kurumları, baraj sulama projeleri gibi yüzlerce ve binlerce eser milletimize kazandırıldı. Şimdi önümüze bakıyoruz. Şimdi daha büyük eserleri milletimize nasıl kazandırabilirizin hep hesabı içersindeyiz. Bu yolda birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımıza bu hizmet yolunda Allah zeval vermesin” dedi.

Ramazan ve bayram demeden başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini belirten Bakan Kılıç, “Dün İstanbul’da Başbakanımız 3 katrilyon liralık Kadıköy - Kartal metro yolunun açılışını yaptı. Başbakanımız 10 yıldır başbakanlık koltuğunda ve bitmek tükenmek bilmeyen heyecanımız var. Bayram arifesinde bile yapılan işlerin ve bitirilen eserlerin açılışını gerçekleştirme yönünde büyük bir heyecanımız var. Başta Başbakanımız olmak üzere AK Parti siyasetine değer ve anlam kazandıran, gecesini gündüzüne katan bakanlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, mahalle ve köy temsilcilerimiz ile sandık müşehatlerimize varıncaya kadar yükümüze ortak olan herkese Ramazan ayının bu son gecesinde yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dünyanın her tarafından Türk milletinin ve İslam aleminin bayram coşkusunun yaşadığı her yerde huzur ve esenlik getirmesini dileyen Bakan Kılıç, “Gazze’de, Somali’de, Arakan’da açlık ve sefaletle sellerle kimi yerde kuraklıkla doğal afetlerle boğuşan hayatta kalma mücadelesi veren, Suriye’de yanı başımızdan, kendi soyundan kendi inancından zalimlerin zulmüne karşı hayatta kalma mücadelesine devam eden din ve İslam kardeşlerimize, insan olmanın şerefini iliklerinde hisseden herkese zalimlere karşı mücadelelerinde Allah'tan kolaylık diliyorum. Bayram sadece Anadolu’ya, sadece bizlere değil, dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalanlara huzur ve esenlikler getirsin. Bayramdaki coşku ve maneviyat, milletimizin birliğine karşı terörist saldırılar gerçekleştiren alçakların da sonu olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA