AK Parti’li Tanrıverdi'den Bayram Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, vatandaşın Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, "Bayramlarımız bizim milli ve manevi değerlerimizin direğidir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, bir mesaj yayımlayarak vatandaşın Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Tanrıverdi, "Bizi asırlardır birbirimize bağlayan birlik ve dayanışma ruhumuzdur. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle, tüm sorunlarımızı elbirliğiyle aşacak, büyük bir özgüven içerisinde gelişmemizi sürdüreceğiz. Milletçe daha fazla birlik ve dayanışma içinde olmalıyız" dedi.

"Bayramlarımız bizim milli ve manevi değerlerimizin direğidir" diyen Hüseyin Tanrıverdi, bayramların sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularının ortaya çıktığı, milletçe birlik ve beraberliğin pekiştiği anlamlı günler olduğunu kaydetti.

Tanrıverdi, “Türkiye Son 11 yıl içinde büyük aşama kaydetmiştir. Biz biliyoruz ki ülkeye hizmet tarihe hizmettir, istikbale hizmettir. Herkesin gıpta edeceği bir ülke için çalışıyoruz. Ülkemizin huzuru, birliği, barışı için çalışıyoruz. Gelecek nesillerimize her yönüyle gelişimini tamamlamış kentler, marka şehirler, yaşanabilir bir ülke bırakmak için çalışıyoruz. Son yıllarda ekonomi ve kalkınmada gösterdiğimiz başarılarla aydınlık geleceğe doğru hızla ilerliyoruz. Halkımızın daha rahat, daha mutlu ve daha huzurlu bir bayram geçirmeleri için yerel yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız gerekli önlemleri almış ve gerekli kolaylıkları sağlayacaklardır. Bu duygularla; tüm vatandaşlarımızın ve Manisalı hemşerilerimin, aileleri ve tüm sevdikleriyle beraber sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini diler, milletimizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım" dedi.

Kaynak: İHA