Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Huzurevi Sakinlerini Unutmadı
Bakan Şahin ve beraberindeki protokol üyeleri huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevinde verilen Mevlid-i Şerife katılan Bakan Şahin ve protokol üyeleri okunan Kur’an-ı Kerim’i dinleyerek dualara eşlik ettiler. Duaların ardından Bakan Şahin, huzurevi sakinleriyle bayramlaşarak çeşitli hediyeler takdim etti. Huzurevi sakinlerine bir müjde veren Bakan Şahin, yaşlıların yaşamlarını daha rahat sağlayabilmeleri için kompleks yaptıracaklarını söyledi.

Projenin hazır olduğunu belirten Bakan Şahin, “Mübarek Ramazan ayının Son günündeyiz. Hep beraber yarın Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Başı rahmet, Sonu mafiret olan bu mübarek aydan yüce Mevlam inşallah istifade etmemizi sağlamıştır. 11 ayın sultanın verdiği manevi iklim çok farklıdır. Ramazan yardımlaşma, kardeşliğin, empatinin hoşgörünün en yükseğe çıktığı bir aydır. Huzur evi ile ilgili projemiz tamamlandı. Valimiz, belediye başkanımız yakinen ilgileniyorlar. Hamdolsun para sıkıntımız yok kaynağımız var. Sizler anamız ve babalarımızsınız. Analık, babalık yalnız nüfus kağıdı ile olmuyor. Bu emanet ile ilgili bir şey. Biz bu emanetin hakkını vermek ve bu emanetin gereğini yapmak içinde büyük bir gayret gösteriyoruz” dedi.

Yaşlı insanların sevgiye ve ilgiye muhtaç olduğunu dile getiren Gaziantep Valisi Erdal Ata ise, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevine ziyaret ettiklerini ifade ettiler.

Konuşmaların ardından Bakan Şahin ile protokol üyeleri huzurevinin içini gezerek bir takım incelemelerde bulundular .
Kaynak: İHA