Kaymakam Turan Şehit Ailelerini Duygulandırdı

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, şehit ailelerine, gazilere ve köy muhtarlarına yönelik verdiği iftar yemeğinde herkesi duygulandırdı.

Kaymakam Turan Şehit Ailelerini Duygulandırdı
Polis Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey ilçe Müftüsü Yahya Polat, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, şehit aileleri, gaziler ve köy muhtarları katıldı.

İftara gelen şehit ailelerini ve gazileri kapıda karşılayan daha sonra ise masaları dolaşan Kaymakam Turan, tüm davetlilerle tek tek ilgilendi. Ezanın okunmasının ardından davetliler oruçlarını açtılar. Yemek sırasında şehit anneleri ve yakınları okunan şehit müzikleriyle duygulu anlar yaşayarak gözyaşlarına boğuldular.

Şehit ailelerinin ve gazilerin kendilerine emanet olduğunu söyleyen Kaymakam Turan, “Biz sizlerin hizmetkarı olmak için bu göreve geldik. Şehit aileleri ve gaziler bizim için çok önemliler. Vatan savunmasında seve canlarını veren şehitlerimizin ailelerine bizler ne yapsak azdır. Yine vatan savunmasında kolunu, bacağını veya diğer organını kaybeden gazilerimize de minnet borcumuz var. Sizlerin sayesinde bugün bu noktadayız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve siz değerli yakınlarına, ailelerine ise sabırlar diliyorum. Ellerinizden öpmeden Kaymakam olarak bir yerlere varamayacağımızı biliyoruz. Bu sebeple sizlerin hayır dualarına çok ihtiyacımız var. Dualarınızla inşallah necip milletimize en hayırlı hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Turan, konuşmasının ardından davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Kaymakam Turan’a hayır dualarında bulunan davetliler, sürekli kendilerine destek oldukları için teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA