Kadirli'de Sokak İftarına Yoğun İlgi

Kadirli'de, belediye tarafından ilk defa düzenlenen sokak iftarına binlerce vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Andırın Caddesi'nde düzenlenen iftar yemeğine gelen binlerce vatandaşla yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Tarhan, Kur'a-ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından yaptığı konuşmada, hizmetlerin yanında sosyal belediyeciliğin önemine değinerek, insanların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi.

İlk kez böyle geniş katılımlı bir iftar düzenlediklerini ifade eden Tarhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Birlik kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren ramazan ayında hep birlikte omuz omuza iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi ramazan boyunca halkımızla birlikte olmaktan çok mutluyum. Ramazan bereket rahmet mağfiret ayıdır. Bu nedenle aş evimizde her gün 2 Bin 500 kişi iftarını açıyor. Andırın Caddesi'nde siz değerli vatandaşlarımızla birlikte iftar açmanın sevincini yaşıyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana hep kucaklaştık ve sizlerin yanında olduk. Bugün olduğu gibi yarında sizlerle kucaklaşmaya beraber olmaya çalışacağız. İftarımıza katılarak bizleri onurlandıran vatandaşlarımıza, belediye personelimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.''

Yemek sonrası yapılan dua ile sona eren iftar yemeğine, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle, vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA