Belediyeden Taziye Ekibi

Samsun’da, İlkadım Belediyesi tarafından cenazelerde vatandaşlara yardımcı olacak taziye ekibi kuruldu.

Belediyeden Taziye Ekibi
İlkadım Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nce yapılan yeni uygulama ile İlkadım’da cenaze yakınlarına taziyede bulunacak 5 kişilik ekip oluşturdu. 5 kişilik taziye ekibi, önce belediyenin cenaze hizmetlerine müracaat eden vatandaşları ve ihtiyaçlarını tespit ediyor, ardından cenaze yakınlarına kıymalı pide ve ayran ve gül suyu götürüyor.

Ramazan ayında ’da çalışmalarına ivme kazandırarak devam eden Mezarlıklar Müdürlüğü taziye ekibi acılı ailelerin bir nebze olsun yaralarını sarıyor.

Taziye ekibi ile vatandaşların acısına ortak olunacağını söyleyerek vatandaşın iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olacaklarını belirten Mezarlıklar Müdürü Şerif Bahar, “Belediyelerin asli görevi insana hizmettir. Destek hizmetlerimizle cenaze sahiplerine otobüs tahsisi, klimalı tabut, mezarlıkların genel bakımları, haşere ilaçlama çalışmalarını kurulan ekiplerimiz ile sürdürüyoruz. Taziye ekibimiz ile İlkadımlı vatandaşlarımızın acılarına bir nebze de olsa ortak olmayı düşünüyoruz. Belediyemiz cenaze yakınlarına taziye ekibinin yanı sıra cenaze hizmetlerimiz ile hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz. Vatandaşımızın iyi gününde de, kötü gününde de hep yanındayız” dedi .
Kaynak: İHA