Vali Lekesiz İftarını Askerlerle Açtı
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevlerini yapan askerlerle birlikte iftarını açtı.

Lekesiz, Türkiye'nin, doğudan batıya, kuzeyden güneye herkesin ortak yurdu olduğunu belirterek, hep beraber bu ülkeyi daha güzel günlere ve daha güçlü bir geleceğe taşımanın gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.
Cumhuriyetin 100. yılında daha güçlü bir Türkiye'yi inşa etmek için birlik içerisinde çalışıldığını kaydeden Lekesiz, "Bunun için ihtiyacımız olan şey, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da çelik gibi bir birliktelik sağlamak, birbirimizi sevmek, tıpkı Çanakkale'de, Trablusgarp'ta, Yemen'de başka benzeri yerlerde olduğu, dedelerimizin yaptığı gibi, yan yana, koyun koyuna, gerektiğinde mücadele etmesini bilmek, bu topraklar için hep beraber çalışmaktır" diye konuştu.
Askerlerin yaklaşan bayramlarını da kutlayan Lekesiz, tüm askerlere hayırlı tezkereler dileğinde bulundu .
