Sahilde İftar Keyfi

Beylikdüzü Gürpınar Sahili’ndeki iftar sofrasında misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ramazan ayının güzellik ve bereketini, 250 bin vatandaşla birlikte yaşadıklarını söyledi.

Belediye Bakanı Yusuf Uzun, Ramazan ayının son günlerine girilirken Gürpınar Sahili’nde düzenlenen 1750 kişilik dev iftarda ilçe halkını ağırladı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek halkın hizmetine sunulan Gürpınar Sahili, gün batımı ile başlayan iftarda renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Uzun’un ev sahipliğindeki iftara; AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, AK Parti İstanbul eski Milletvekili ve Beyaz Ay Derneği Başkanı Lokman Ayva, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, çevre ilçelerden gelen siyasiler, basın mensupları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar öncesinde Başkan Uzun, misafirleri kapıda karşıladı. İftar sırasında davetlilere Ramazan şerbeti ile mesir macunu ikramı da yapıldı. Yemek sonrasında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin aynı iktidardan oluşması ile sağlanan uyumunun ortaya güzel hizmetler çıkarttığına dikkat çekerek, Beylikdüzü Belediyesi’nin gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerden dolayı da Başkan Uzun’a teşekkür etti.İBB Başkan Vekili Selamet ise konuşmasında, metrobüs seferlerinde gecikme olmasından dolayı bölgede yaşayan vatandaşlardan özür diledi. Ancak metrobüsün deneme seferlerine başlamasıyla vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını belirten Selamet, Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların hizmetin en iyisine layık olduğunu, hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Uzun ise konuşmasında ‘Ramazan Beylikdüzü’nde yaşanır’ sloganıyla Ramazan ayının güzellik ve bereketini yaklaşık 250 bin vatandaşla birlikte yaşadıklarını dile getirdi. Düzenlenen iftar ve Ramazan etkinliklerini ilgiyle takip eden tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Uzun, Boğaz manzarasını aratmayan Gürpınar Sahili’nde deniz esintisi eşliğinde verilen iftara katılan misafirlerine de ayrıca teşekkür etti. Katılımcılar da; Belediye Başkanı Uzun’a, ilçeye yaptığı hizmetleri beğeniyle karşıladıklarını ve bu iftar programından da büyük keyif aldıklarını söyleyerek, teşekkür ettiler.Beylikdüzü sahilinde 3 kilometrelik kıyıda 120 dönümlük alanda sahil düzenlemelerinin devam ettiğini belirten Başkan Uzun, “Bodrum'a iki ay tatile gidiliyor. Biz 6 ay Gürpınar’da denize giriyoruz. Lütfen gelin Gürpınar’ın güzelliklerinden, sahilinden sizler de faydalanın” dedi.

Metrobüsün deneme seferlerine başlamasıyla ulaşımda kolaylık sağlandığını ifade eden Başkan Uzun, arıtma kolektörünün tamamlandığı, üç derenin de ıslahının bitmek üzere olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Uzun, yapılan bu hizmetlerden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti.