Didim'de Uğur Dündar Kuyruğu

Didim’de bu yıl 8. düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali, gazeteci Uğur Dündar’ın katıldığı imza töreniyle sona erdi.

Didim'de Uğur Dündar Kuyruğu
Didim Belediyesinin katkılarıyla her yıl 1-15 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali sekizincisi , gazeteci yazar Uğur Dündar’ın katıldığı imza töreniyle sona erdi. Dünyaca ünlü Altınkum Yalı Caddesinde açılan stantta Uğur Dündar okurlarıyla buluştu. Didimlilerin ve tatilciler Dündar’a büyük ilgi gösterirken kitap imzalatmak isteyen Dündar hayranları Yalı Caddesinde yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Stant önünde de Didim Belediyesi Zabıta ekipleri koruma önlemi alırken kitap imzalatan okurları Dündar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Uğur Dündar, “İnsanların böylesine sıcak bir yaz gecesinde eğlenmeyi yada başka etkinlikleri bir kenara atarak cebinden para harcayarak saatlerce sırada bekleyerek imza için bulunmaları hakikaten çok umut verici; yarınlara Türkiye’nin aydınlık yarınlarına dönük beklentilerimizi güçlendirici bir görüntü. Dileriz bu görüntü Türkiye’nin her tarafına yayılsın.”diye konuştu.

Kitap imzalatmak için bekleyen Uğur Dündar hayranı gurbetçi bir bayan ise Dündar’ı Almanya’ya beklediklerini belirtirken, kuyruktan bekleyen bir başka vatandaş ise Uğur Dündar’ın isminin unutulmaması gerektiğini belirtti.

Etkinlik kapsamında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Uğur Dündar’ı stantta ziyaret ederek Didim’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dündar gece geç saatlere kadar okurlarının kitaplarını imzaladı .
Kaynak: İHA