Tokat'ta 5 Bin Kişiye İftar Yemeği

Tokat'ta AK Parti'nin kuruluşunun 11. yıl dönümü dolayısı ile il başkanlığı tarafından 5 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Tokat'ta 5 Bin Kişiye İftar Yemeği
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Dilek Yüksel, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, belde belediye başkanı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlara iftar yemeğinde pilav, kavurma, çorba, tulumba tatlısı ve ayran ikram edildi. AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu konuşmasında bugün üç ayrı güzelliği birarada yaşadıklarını söyledi.

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünün Kadir Gecesi'ne denk gelmesi nedeni ile düzenledikleri iftar yemeğinde huzurlu ve mutlu olduklarını ifade eden Eroğlu, "14 Ağustos 2001'de ülkeye sevdalı insanlar AK Partimizi kurmuşlardır. Bugün partimiz 11 yaşında ve milletin partisi. İnşallah bizler sizlerle birlikte daha nice nice yaş günleri yaşayacağız" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel'in konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise kuruluşundan bugüne AK Partitye gönül verenlere teşekkür etti. AK Parti ile birlikte Türkiye IMF kapısından borç direnen bir ülke olmaktan IMF'ye borç veren bir ülke haline gelmiştir. AK Parti ile birlikte Türkiye dünyada itibarı yok olmuş bir ülkeden bugün dünyanın her köşesinde itibarı, onuru ve şerefi yükselmiş bir ülke ve bir millet haline gelmiştir. AK Parti ile Türkiye milletin iktidarına kavuşmuş, milletin üzerindeki vesayet rejimlerini kaldırmıştır" diye konuştu.

Kaynak: İHA