Şamil Tayyar: 'Ey Aygün sende azıcık onur varsa...'

AK Partili Şamil Tayyar'ın, CHP'li Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasından sonra attığı tweetle başlayan gerginlik devam ediyor.

Şamil Tayyar:  'Ey Aygün sende azıcık onur varsa...'
Hatırlanacağı gibi AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün, PKK'lı teröristlerce kaçırılmasının ardından 'PKK CHP'li Aygün'ü misafir etmiş. Muhabbetiniz bol olsun, olsun da millet bu numarayı yemez' ifadelerini kullanmıştı.

AYGÜN: 'KENDİSİNİ ULU DİVAN'A HAVALE EDİYORUM'
PKK'lılar tarafından kaçırılan ve dün serbest bırakılan CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün ise AK Partili Şamil Tayyar'a cevabı gecikmedi. Aygün, Tayyar'ı Ulu Divan'a havale ettiğini açıklayarak 'Ulu Divan, Pir Sultan'ın kullandığı bir kavramdır. Başka bir şey söylemeyeceğim. Ağzımı mı bozayım yani' dedi.

TAYYAR: 'SAVCILARI GÖREVE ÇAĞRIYORUM'
Bu gergin tartışmadaki son hamle ise Şamil Tayyar'dan geldi. Aygün'e jet hızıyla cevap veren Tayyar, yine twitter adresinden yaptığı açıklamalarda 'Hüseyin Aygün'ün şahsıma ilişkin 'Ulu Divana havale ediyorum ' açıklaması, öç almaya yönelik açık tehdittir, savcıları göreve çağırıyorum' ifadesini kullandı.

'Kafasına silah uzatan teröristlere iyi gençler diyen Aygün'ün elinde sadece kalem olanı tehdide yeltenmesi, dağ çarpması değilse cinnettir' diye ekleyen Tayyar, 'Ey Aygün sende azıcık onur varsa, bir yazarı ve siyasetçiyi değil çocuklarına göz yaşı döktüren teröristleri Ulu Divana havale et!' yazdı.

Şamil Tayyar:  'Ey Aygün sende azıcık onur varsa...'