''mavi Kapak'' Kampanyası

Engelliler için başlatılan ''Mavi kapak'' kampanyası kapsamında ilçedeki bir market işletmecisi 8 bin mavi kapak topladı.

Siverek Belediyesi'nce başlatılan kampanya çerçevesinde Güney Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaf Mehmet Özkan, engellilere destek olmak için bir süre önce mavi kapak toplamaya başladı.

Özkan, topladığı 8 bin mavi kapağı, Siverek Engelliler Derneği'ne teslim etti.

Engellilere kendi çapında yardımcı olmak istediğini belirten Özkan, vatandaşların konuya daha duyarlı olmalarını istedi.

-Belediyenin bayram yardımları

Siverek Belediyesince yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, ilçedeki 70 yetim çocuğa elbise yardımında bulunuldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatime Sun Dağlı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ilçe genelindeki yetim çocukları, Beyaz Masa birimince tespit etmeye çalıştıklarını belirterek, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda geleneksel yardımlarda bulunduklarını ifade etti.

İlçe genelinde 70 yetim çocuğa elbise yardımında bulunduklarını dile getiren Dağlı, benzer yardımları sürdüreceklerini kaydetti.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Rauf Maltaş

Yayıncı: Mehmet Güldaş
Kaynak: AA