Başkan Evcilmen’den Gıda Paketi Yardımı

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ihtiyaç sahibi 500 aile için hazırlanan gıda paketi yardımlarını mahallelerde tek tek dağıttı.

Başkan Evcilmen’den Gıda Paketi Yardımı
Aşevi’nden dağıtım noktaları dahil günde 22 bin kişiye sıcak yemek ulaştıran Muratpaşa Belediyesi, hazırlanan gıda paketlerini de çeşitli mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile Haşimişcan ve Konuksever Mahalleleri’nde muhtarlıklar tarafından belirlenen ailelere gıda paketlerini vatandaşlara tek tek dağıttı.

Belediye Meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği gıda paketi dağıtımında vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Evcilmen, “Sizleri biraz olun rahatlatmak, sofralarınıza az da olsa katkıda bulunmak istiyoruz. Hazırlanan gıda paketlerini ailelerinizle birlikte sağlıkla, mutlulukla, afiyetle yiyin. Şimdiden de Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Gıda paketlerini alan vatandaşlar, yapılan yardım ve destekler nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e teşekkür etti .
Kaynak: İHA