Sokakta 'Sanat' Var

Bayraklı Belediyesi, 'Sokakta sanat var' sloganıyla başlattığı, Bayraklı Ressamlar Platformu üyesi sanatçıların yaptığı eserlerden oluşan bir sergiyi sanatseverlerin ilgisine sundu.

Sokakta 'Sanat' Var
Manavkukuy Sakarya Caddesi'ndeki Kadın Dünyası'nda gerçekleşen serginin açılışında konuşan Bayraklı Ressamlar Platformu Başkanı Ressam Atike Soğukpınar, belediyeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ressam Soğukpınar, belediyenin sanata verdiği önemi bir kez daha gösterdiğini belirterek, "Belediyemiz, sanata verdiği önemi bir kez daha göstererek, sanatçıya ve sanata sahip çıkmıştır. Burada Bayraklılı sanatseverler, ressamların yaptığı eserlerini ve canlı performanslarını yakından görme fırsatı bulacak. Sanata ilgisi olan gençlerimizin yetenekleri keşfedilecek. Burada eğitim vererek usta sanatçılar yetiştirmeyi de hedefliyoruz. İlerleyen günlerimizde fırçalarımızı ellerimize alarak, Bayraklı sokaklarını renklendirmeyi de planlıyoruz. Sayın Hasan Karabağ başkanımıza bize sağladığı imkanlar nedeniyle sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Manavkuyu Sakarya caddesinde yer alan Kadın dünyasında yapılan açılışa Bayraklı belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Bayraklı Belediyesi'nin ressamlar için hazırladığı stantları gezen sanatseverler,ressamlarla bol bol sohbet etme imkânı bululdu. Ressamların canlı performanslarını yakından gören konuklar, eserler hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi .
Kaynak: İHA