Narlıdere'de Sinema Şöleni

Narlıdere Belediyesi, 15 Ağustos'tan itibaren Sinema Günleri düzenliyor.

Narlıdere'de Sinema Şöleni
Açık havada sinema keyfi yaşayacak olan Narlıdereliler, Eyvah Eyvah 2, Kolpaçino, Veda ve İncir Reçeli adlı filmleri izleme olanağı bulacak. Yaklaşık bir ay sürecek Sinema Günleri kapsamında yayınlanacak filmler; Sahil evleri bölgesinde Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, Narlıdere Demokrasi Meydanı, Narbel Konutları, 2. İnönü Mahallesi, Çatalkaya Mahallesi, İzsu Deposu Alanı, Huzur Mahallesi'nde ise hafta içi gösterilecek.

Narlıderelilere açık havada sinema izleme keyfi yaşatmak istediklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, "Çocukluğumuzda büyük keyif aldığımız açık hava sinema keyfi’ni hem Narlıderelilere yeniden yaşatmak hem de hiç izleme şansı olmamış gençlerimize nostaljik bir yaz akşamı geçirmelerini sağlamak istedik. Ben Narlıdereli kardeşlerimi Çarşamba günü Narlıdere Demokrasi Meydanında ‘Eyvah Eyvah 2’adlı filmi izlemeye davet ediyorum” şeklinde çağrıda bulundu.

Narlıdere Sinema Günleri'ne katılacak olan Narlıderelilere, açık hava sinemalarının vazgeçilmezi gazoz ve çekirdek ücretsiz olarak dağıtılacak .
Kaynak: İHA