Korkutelili Hayırseverlerine İftar Yemeği

Antalya’nın Korkuteli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Korkuteli’nde okul yaptıran ve arsa bağışlayan tüm hayırseverleri iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tevfik Kahveci, Memursen İl Başkanı Süleyman Gökçen, Korkuteli’nde eğitime destek veren işadamları ve LYS ‘de ilk 100´e girerek büyük bir başarı gösteren Nimet Kirşan ve ailesi katıldı.

İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, yeni atanmış olduğu Korkuteli'ne gelir gelmez okul ziyaretleri yaptığını belirtti.

Kocagöz, “İlçemizde neredeyse gittiğim her okulun tabelasında farklı bir isim gördüm.Yanımdakilere bu isimlerin kimler olduğunu sorduğumda, bunların medar-ı iftiharımız olduğunu ifade ettiler. Ben de bu hayırseverlerimizi böylesi mübarek bir günde, iftar sofrasında bir araya getirebileceğimizi düşündüm.Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Kaymakamı Erkan Karahan da, iftar yemeğine gösterilen yoğun katılım nedeniyle hayırseverlere teşekkür ederken, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kehveci ise, Korkuteli'de eğitimin çıtasının her geçen gün hızla yükseldiğine dikkat çekerek, “Bizler İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Siz hayırseverlerimizin de desteği ile, Korkuteli'nde eğitim büyük bir ivme kazanmıştır” dedi.

İftar yemeğinde hayırsever Mehmet Cadıl, LYS'de Türkiye genelinde ilk bin öğrenci arasına girmeyi başaran Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi öğrencisi Nimet Kirşen'i Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi .
Kaynak: İHA