İlk Giysi Dağıtım Noktası Açıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ANTİAD’ın başlattığı ‘Kullanmadığınız giysileriniz başka yaşamlarda hayat bulsun’ projesindeki ilk giysi dağıtım noktasının açılışına katıldı.

İlk Giysi Dağıtım Noktası Açıldı
Antalya İşadamları Derneği’nin (ANTİAD) geçtiğimiz aylarda başlattığı ‘Kullanmadığınız giysileriniz başka yaşamlarda hayat bulsun’ projesi meyvelerini vermeye başladı.

Ermenek Mahallesi’nde bulunan Muratpaşa Belediyesi Türkan Saylan Toplum Merkezi, ANTİAD’ın giysi dağıtımı için geçici süreliğine tahsis edildi.

İkinci el giysi dağıtım noktasının açılışına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Antalya İşadamları Derneği’nin üyeleri bir emeğin, bir çabanın içerisinde sizlere bu mağazayı oluşturdular. Ramazan ayının bu önemli gününde, Kadir Gecesi’nde bu açılışı yapmak ve bu giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak Son derece önemli. Bu ilk dağım noktası. Büyük olasılıkla bunun devamı da gelecek. Bu projede emeği geçen, boş zamanlarını bu iş için ayıran herkesi kutluyorum” dedi.

Ramazan ayında yaklaşık 5 bin ihtiyaç sahibine ulaşmayı düşündüklerini belirten Antalya İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güney ise, “Dağıtım noktamızı ilk kez Türkan Saylan Toplum Merkezi’nden başlatıyoruz. Bu mekanı bizlere bu amaç için tahsisi eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’e teşekkür ediyoruz. Aden mağazaları ile birlikte gerçekleştirdiğimiz giysi ve ayakkabı dağıtımımız 3 gün süresince devam edecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız gelip buradan istediklerini alabilirler” diye konuştu.

Ermenek Mahalle Muhtarı Akif Yasan’ın da hazır bulunduğu ikinci el giysi dağıtım noktasına gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Evcilmen, minikleri de kendi elleriyle giydirdi .
Kaynak: İHA