Yönetder, Kamu Yöneticilerini İftarda Bir Araya Getirdi

Uluslar arası Yöneticiler Derneği (YÖNETDER) tarafından verilen iftar yemeğine Ankara’da görev yapan kamu yöneticileri katıldı.

JW MARRİOTT Otel'de verilen iftara, Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen, SGK Başkanı Fatih Acarer, Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, Türk Patent Enstitüsü Genel Başkanı Habip Hasan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Hacattepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Murat Tuncer katıldı.

İftarda konuşan YÖNETDER Kurucu Genel Başkanı Önder Kıraç, derneğin kuruluşundan itibaren bu güne kadar düzenlenen faaliyetlerin düzenli bir şekilde devam ettiğini belirterek hedeflenen sonuçlara ulaşabilmesi amacıyla faaliyetlerine önümüzdeki dönemde devam edeceğini bildirdi. Dernek merkezinde, kamuya ait konferans salonlarında çok sayıda paneller düzenlediklerini kaydeden Kıraç, bu organizasyonlarda güncel sorunların ele alındığını ve bu sorunlarda katılımcıların görüşlerinin dile getirildiğini açıkladı.

Bu faaliyetleri ile kamu ve özel sektör arasındaki ortak aklın buluşturulması sağlandığını dile getiren Kıraç şöyle devam etti: “Dünyadaki yönetim ve yönetişim alanındaki gelişmeler, yakından takip edilerek ülkemizin gelişmesinin paylaşılması ve tekin kullanılmasına faydalı olmak, sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar sağlamak amaçlanmaktadır. Ülke sorunlarına akılcı sorunlar üretmek için, bu çalışmalarımız devam edecektir. "