Ak Parti Milletvekili Orhan’ın Ev Ziyaretleri

Meclisin tatile girmesi ile birlikte Van’da bulunan AK Parti’nin 4 Milletvekili, Ramazan süresince çeşitli bölgelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntılar ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Ak Parti Milletvekili Orhan’ın Ev Ziyaretleri
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Van Milletvekili Gülşen Orhan, Ramazan ayı süresince her akşam aileler ile bir araya geliyor, kendisinin yaptığı yemeklerle ailenin sofrasına misafir oluyor. Dilaver ve Yaman ailelerine konuk olan Orhan, ailelerin var olan sıkıntılarını giderme adına ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

İftarını açmak üzere Dilaver ailesine konuk olan AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan’a, AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan ve diğer partili kadınlar eşlik etti. Burada küçük bir kızın henüz 2. sınıftayken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektubu ulaştıracağının sözünü veren Orhan, her zaman için ailenin yanında olacaklarını ifade etti.

Daha sonra Orhan ve beraberindekiler Yaman ailesinin kapısını çaldı. Burada aile ile uzun süre sohbet eden Milletvekili Gülşen Orhan, ailenin sıkıntılarını not alarak üzerilerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi .
Kaynak: İHA