Canik'te Ramazan Etkinliği

Canik'te Ramazan akşamlarında büyükler iftarlarda buluşurken, çocuklar da geleneksel Ramazan etkinliklerinde keyifli anlar geçiriyor.

Canik'te Ramazan Etkinliği
Her akşam Canik Kültür Merkezi'nde vatandaşları iftarda buluşturan Canik Belediyesi, iftar sonrasında ise geleneksel Ramazan akşamlarını yaşatıyor. Önceki akşam CKM'de Canik Belediye BBaşkanı Osman Genç ile birlikte iftarlarını açan vatandaşlar, Ahmet Kemal'in ilahileriyle de Ramazan ayının manevi iklimini yaşadı. İftar sonrasında ise Başkan Genç, Meşe Kültür Tesisleri'nde çocuklarla birlikte Ramazan gösterilerini izledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, önceki akşam Canik Kültür Merkezi'nde yine vatandaşlarla buluşarak, iftarını onlarla açtı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, her akşam vatandaşlarla dolup taşan CKM bahçesinde Ahmet Kemal'in verdiği ilahi konserini de dinledi. "Gül Ahmedim" ilahisiyle adını duyuran Ahmet Kemal, söylediği ilahilerle kendisini dinleyenlerin gönlünü adeta mest etti.

İftar sonrasında ise Başkan Osman Genç, Meşe Kültür Tesisleri'nde düzenlenen Ramazan etkinliklerine katıldı.

Çocuklarla birlikte Hacivat-Karagöz, Aşuk ile Maşuk ve Meddah gösterilerini izleyen Başkan Genç, miniklerle yakından ilgilendi. Gösterilerle keyifli anlar yaşayan minikler ise, etrafını sardıkları Başkan Genç'e çocukları önemsediği için teşekkür ettiler.

Ramazan'ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlatan Başkan Genç, "Canik'te Ramazan akşamlarında insanlarımızın arasında olmak bana huzur veriyor. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hem milli hem manevi bağlarımız daha güçlü olacaktır. Bu Ramazan ayında da vatandaşlarımızla birlikte geçirmekten mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinliklerde de geleceğimizin büyüklerinin geleneksel Ramazan akşamlarının havasını solumasını istedik" dedi.

Kaynak: İHA