Alpagut Beldesinde İncelemeler

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can fırtına ve dolu yağışının olumsuz etkilediği Alpagut beldesinde incelemelerde bulundu.

Koca, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, devletin selden zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için tüm kurum ve kuruluşlarıyla adeta seferber olduğunu bildirdi.

Hiçbir vatandaşın sıkıntıya düşmesine müsaade edilmeyeceğini vurgulayan Koca, ''Bugüne kadar yaşanan tüm felaketlerde hükümetimiz nasıl vatandaşımızın dertlerine çare olmuşsa bugün de tüm kurumları ile teyakkuza geçmiştir. Zarar gören tüm Alpagutlu hemşehrilerime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve bir daha böyle acılar yaşanmamasını umuyorum'' ifadelerini kullandı.

Milletvekili Can da, bölgede 24 evin su baskını sebebiyle hasar gördüğünü belirterek, zararın giderilmesi için yapılması gerekenlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Öte yandan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan da bölgeyi ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Muhabir: Atila Ünal / Sinan Balcıkoca

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA