1.türkiye Amatör 2way Turnuvası Sona Erdi

Selçuk Efes Havaalanı Meydan İletme Müdürlüğü Dropzone Efes Atlayış Merkezi'nde düzenlenen 1.Türkiye Amatör 2Way Turnuvası sona erdi.

1.türkiye Amatör 2way Turnuvası Sona Erdi
İki günlük yarışma çerçevesinde dereceye giren amatör paraşütçülere törenle ödülleri verildi.

Yarışmada iki ayrı takım, birincilik ödülü aldı. Aralarında sanatçı Hayko Cepkin’in de bulunduğu, iki kişilik takım atlaması yapan yarışmacılar, Son atlayışlarını tamamladılar. 12 takımın bulunduğu yarışmada dereceye giren takım isimleri ve yarışmacıların isimleri şöyle:Blve Sky Team adlı takımla Ahmet Demir ve Ömer Gürsoy, Sky Golfers adlı takımla Okan Sezer ve Sezgin Çallı 17 puanla birinci, Paratec Türkiye adlı takımla Levent Gürcan ve Nadir Yıldırım 15 puanla ikinci, Aklım Başka Yerde adlı takımla Zeynep Bayraktar ve Hülya Kubilay 14 puanla üçüncü oldu.

12 bin fit yükseklikten atlayış yapan yarışmacılar havada iki kişinin elle tutuşarak yapılan yarışma 12 bin fit yükseklikten atlayış yapılarak gerçekleştirildi.

5 tur üzerinden yapılması planlan ancak hava şartları nedeniyle 2 turda Sonuçlanan yarışma Sonunda Selçuk Efes Havaalanı Atlayış Merkezinde tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende dereceye giren yarışmacılara Selçuk ilçesinin simgesi olan Artemis heykelciği takdim edildi. Törende ayrıca tüm yarışmacıları eğlendiren takım olarak seçilen sanatçı Hayko Cepkin ve takım arkadaşı Ethem Peynircioğlu’nun Deformatıon adlı takımına da “bereket tanrıçası” hediye edildi .
Kaynak: İHA