PKK Foça'yı kana bulayınca teröriste "şehit" diyen vekile de, o vekili PM'ye alan Kılıçdaroğlu'na da tepki yağdı

PKK’lı teröristlere şehit diyen CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven’e sosyal paylaşım sitesi Twitter’da tepkiler yağarken, CHP tabanının da Hülya Güven’i PM listesine alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki geldi.

PKK Foça'yı kana bulayınca teröriste 'şehit' diyen vekile de, o vekili PM'ye alan Kılıçdaroğlu'na da tepki yağdı
İzmir Foça'da askeri servis aracının geçişi sırasında PKK'lılar tarafından çifte bombalı saldırı yapılmış,saldırı sonrası çıkan çatışmada ilk gelen bilgilere göre 1 asker şehit olmuş, 11 asker de yaralanmıştı.

TERÖRİSTLERE “ŞEHİT “DEMİŞTİ
Eli kanlı terör örgütü PKK 'nın 1 askerin şehit olduğu hain saldırısının İzmir 'de gerçekleştirmesi, bir anda gözleri CHP İzmir Miletvekili Hülya Güven 'e çevirdi. Hülya Güven, Suriye 'deki olayların ekonomik ve sosyal yaşama etkilerini araştırmak üzere gittiği Mardin 'de 'Bizde nasıl PKK sorunu varsa, onlarda da muhakkak bazı sorunlar olacaktır. Mesela bizde PKK sorunu var. Askerlerimiz şehit oluyor. Her iki taraftan da şehitlerimiz oluyor. Bunun için başka bir ülkenin gelip bizim içişlerimize müdahale etmesi doğru mu? Değil tabii ki bunun için de bizim Suriye 'ye doğrudan doğruya müdahale etmemiz doğru değil ' demiş ve bu sözleri büyük tepki toplamıştı.

TWİTTER 'DA TEPKİ YAĞDI
Terör örgütü 'nün Foça 'daki kanlı saldırısı sonrası CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven 'e de Twittar 'dan tepki yağdı. Hülya Güven 'i istifaya çağıran Twitter kullanıcıları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na da Hülya Güven 'i “İhraç et” çağrısında bulundu.

TERÖRİSTLERE ŞEHİT DİYEN HÜLYA GÜVEN, KILIÇDAROĞLU PM 'YE ADAY GÖSTERMİŞTİ

Hülya Güven halen CHP İzmir Milletvekilliği yaparken, Kemal Kılıçdaroğlu Güven 'i CHP 34. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi'ne (PM) Bilim Kültür ve Yönetim Platformu kontenjanından aday göstermişti. Güven oylamada 874 oy alarak Bilim, Kültür ve Yönetim Platformu kontenjanından PM üyesi seçildi.

TAYYAR'DAN SERT TEPKİ 'YOKSA O KANSIZ MI?

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'da sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan İzmirli takipçilerine seslenerek 'Foça için kan kuyruğuna giren Ey İzmirliler, teröriste şehit diyen CHP vekili Hülya Güven hangi ilden seçildi? Yoksa o kansız mı? ' mesajını paylaşarak CHP'li Hülya Güven'e tepkisini gösterdi.

BEYAZ GAZETE