Efsane Golcü Tanju Çolak İznik'te

AK Parti İznik teşkilatının düzenlediği mahalle iftarına katılan Tanju Çolak, İznik'in önümüzdeki seçimde ele geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Efsane Golcü Tanju Çolak İznik'te
AK Parti İznik teşkilatının Eşrefzade ve Beyler Mahallesi sakinlerine verdiği iftar yemeğine katılan efsane golcü Tanju Çolak, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Çolak, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile 10 yıldır samimi bir dostluk içerisinde olduklarını söyledi.

Şahin ile daha sık İznik'e geleceklerini belirten Efsane golcü, "Bu samimiyet ve dostluğu gördükten sonra buraya gelmemek olmaz. Çalmadık kapı ve girmedik ev bırakmayacağız. Durmak yok Yola devam.Bu sevgi ve samimiyet beni çok mutlu etti. İznik'i bu seçimde Allah'ın izniyle alacağız. Kısacası ele geçireceğiz. İlçe Başkanımız Osman Sargın'da güzel ve doğru bir insan ona da buradan çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti'nin tüm Türkiye'de halkı ile buluştuğu ve geleneksel hale geitirdiği sokak iftarıyla birlik ve beraberliği yakalamanın mutluluğunu yaşadıklerını ifade eden Şahin, bu güzel geceyi hazırlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Yemeğin ardından Çolak'a imzalı İznik çinisi hediye eden AK Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, inanç ve kültürümüz gereği maddi ve manevi desteklerimizi eksik etmemiz gerektiğini söyledi.

Düzenlenen iftar yemeğine Tanju Çolak'ın yanı sıra; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa İl Özel İdaresi Gençlik Spor ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Musa Aydın ve AK Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın katıldı.

Kaynak: İHA