Doğanın Estetiği Optimum’da
Altın Oran Düşünce ve Sanat Platformu Kurucusu, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı ve yazar Dr. Haluk Uygur, doğanın tüm güzelliklerini objektiflerine yansıttığı ‘’Doğanın Estetiği’ adlı fotoğraf sergisini, Optimum Outlet Adana AVM’de açtı.

Hekimliğinin yanı sıra sanatıyla da kente katkı sunan Dr. Haluk Uygur’un, görenleri adeta büyüleyen birbirinden güzel 31 fotoğrafından oluşan sergi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
Uygur, sergiyi gezenlerin, fotoğraflarıyla ilgili sorularını da yanıtladı. Ziyaretçilerin, gördükleri anlatılmaz güzellikler karşısında ‘’buralar neresi?’’ ortak sorusunu yönelttiği Haluk Uygur, ‘’ Uzaklarda bir yer değil. Dikkatle bakacak olursak herkesin görebileceği yerlerdir’’ yanıtını verdi.
Uygur, serginin sadece bir fotoğraf sergisi olmadığına dikkati çekerek, ‘‘Güzel olmayan doğa kavramı yoktur, önemli olan bu güzelliğin fark edilmesidir. Bu güzellikler benim eserim değil doğanın kendisidir’’ dedi.
Yurt içinin yanı sıra İsviçre, Fransa ve Çin başta olmak üzere birçok ülkede sergi açan, yine birçok ulusal ve uluslararası fotoğraf ödülünün sahibi olan Dr. Haluk Uygur’un sergisi, 10 gün süreyle gezilebilecek .
