CHP Manisa Milletvekili Özel, Saruhanlı'da

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Saruhanlı'da partileriyle bir araya geldi.

Partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Özel, İlçe Başkanı Muharrem Ekici, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle görüş alışverişinde bulundu.

İlçede vatandaşlarla da sohbet eden Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Son yapılan seçimlerde en büyük sıçramayı yaptıkları ilçelerden birisinin Saruhanlı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Saruhanlı'da yerel seçimlerde belediye başkanlığını almaya çok yakınız. İster mevcut belediyeler kanunuyla isterse sınırların değişeceği yeni belediye kanunu ile olsun CHP için değişen bir şey yok. Meclis tatile girdiği günden itibaren gerek ben, gerek diğer milletvekillerimiz sık sık Saruhanlı'ya geliyor ve buradaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güç ve görevimizin farkındayız. Yapılacak ilk yerel seçimlerde Saruhanlı'da belediye CHP'nin olacaktır.''

Foça'da askeri araca yapılan saldırıya da değinen Özel, CHP olarak Salı günü TBMM'ye gideceklerini belirterek, ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Meclise gider otururlar, biz gelmeyiz' yaklaşımını esefle kınıyoruz'' dedi.

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu / Tolga Albay

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA