Binali Yıldırım: “Terör Belasından Da Mutlaka Kurtulacağız”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Türk milleti olarak böyle badireleri çok atlattık, bunu da atlatacağız” dedi.

Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği’nin Ümraniye’deki tesislerinde verdiği iftar yemeğine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, CHP Gurup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İşadamı Ali Ağaoğlu, Yılmaz Ulusoy, Haluk Ulusoy ile sanatçı Kadir İnanır ve çok sayıda davetli katıldı İftarın ardından bir konuşma yapan Bakan Bayraktar, “Bugün idrak ettiğimiz Ramazan ayı tuttuğumuz oruçlar mübarek İslam dinimizin tezahürüdür. İslam dininin 5 şartından biridir. Mübarek Ramazan ayı başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan mübarek bir aydır. Bereket ayıdır, barış ayıdır, dargınlıkların giderildiği bir aydır. Bunun için biz Türkiye olarak barışa, kardeşliğe ihtiyacımız var” diye konuştu.

Yaşanan terör olaylarına da değinen Bayraktar, “Terör belasından mutlaka kurtulacağız. 11 bir hafta içerisinde 8 şehit verdik. Terör belasını ne kadar satılmışlar, yanlış yolda olanlar varsa; yani ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye devleti, Türk milleti olarak böyle badireleri çok atlattık, bunu da atlatacağız inşallah. Bu yüce millet sayesinde atlatacağız. Bu bakımdan bizim dayanışmaya birbirimize daha çok sarılmamız lazım” dedi.

Kaynak: İHA