AK Parti Çarşamba’da Buluştu

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, “Türkiye’de ‘olmaz’ denilenleri, ‘yapılamaz’ denilenleri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yaşadık” dedi.

AK Parti Çarşamba’da Buluştu
AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı tarafından partililere iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, kurucu eski İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, eski Milletvekillerinden Cemal Alişan, Çınarlık Belde Başkanı Nihat Soğuk, Kadın ve Gençlik Kolları olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

Yemek sonrası konuşan İl Başkanı Fuat Köktaş, "Burada bulunan herkes, halen aynı çatı altında siyaset yaptığımız AK Parti'nin kuruluşuna tanıklık etmiştir. AK Parti davasına en baştan gönül vermiş ve yüreği ak olan kişiler olarak bu vesile ile sizlerle bir kez daha bir araya gelmek beni son derece memnun etti. 11 yıl önce 'ben varım’ diyerek yola çıkan arkadaşlarla bu akşam beraber olalım istedik. Türkiye’de ‘olmaz’ denilenleri, ‘yapılamaz’ denilenleri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yaşadık. Allah, Başbakanımızdan ve AK Parti’lilerden razı olsun” diye konuştu.

İftar yemeğinden sonra Çarşamba Rıdvanpaşa Camisi’nde kılınan teravih namazı ile davet son buldu .
Kaynak: İHA