Taşköprü’de “Mavi Kapak Kampanyası” Devam Ediyor

Taşköprü Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı plastik kapak toplama kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Taşköprü’de “Mavi Kapak Kampanyası” Devam Ediyor
2011 yılı nisan ayında başlayan ve geçtiğimiz ocak ayında 500 kg kapak toplayarak İzmir Ege Üniversitesi’ne gönderen Taşköprü Belediyesi, ikinci sefer de vatandaşlar tarafından toplanan 300 kg mavi kapağı İzmir Ege Üniversitesi’ne gönderdi.

2012 yılı sonuna kadar devam edecek olan kampanya kapsamında toplanan kapaklar Taşköprü Belediyesi yetkilileri tarafından Taşköprü Postanesi'ne teslim edildi.

Konuyla ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, geçtiğimiz yıl ilçe genelinde başlattıkları mavi kapak toplama kampanyasına başta öğrenciler olmak üzere vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ve kendilerinin bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

2012 yılı sonuna kadar devam edecek olan kampanyada toplanılan 250 kg plastik kapak karşılığında bir engelli vatandaşımıza umut olmak adına tekerlekli sandalye verileceğini kaydeden Arslan, şimdiye kadar toplanan kapaklar karşılığında 2 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlarına ulaştırdıklarını kaydederek tüm Taşköprü halkına bu duyarlı davranışlarından dolayı ayrıca İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi yetkililerine teşekkür etti .
Kaynak: İHA