SYDV, Engelli Aileye Ev Yaptı

Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV), Değirmenayvalı beldesinde ihtiyaç sahibi evsiz vatandaşa 30 bin liraya 60 metrekarelik prefabrik bir ev yaptı.

SYDV, Engelli Aileye Ev Yaptı
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, düzenlenen törende evin anahtarını engelli ve ailesi ile birlikte yaşayan Öznur Barutçu’ya vererek, aileye bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diledi. Balkanlıoğlu, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titiz bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, hasta, yaşlı, engelli, mağdur, dul, yetim ve öksüz vatandaşların hepsine ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da tüm ihtiyaç sahiplerinin tespiti için çalışmalar yaptıklarını, birçok ihtiyaç sahibine ulaşarak hepsiyle teker teker ilgilendiklerini söyledi.

Öznur Barutçu, yeni evlerine kavuştukları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, evin yapımına yardım eden başta Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere herkese teşekkür etti.

Ev teslim törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin Akşit, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, SYDV Müdürü Süleyman Arı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Vahit Okumuşer, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar ve belde halkı katıldı.