Keklik Zannetiği Arkadaşını Vurdu

Saruhanlı'ya bağlı Büyükbelen beldesinde keklik avına çıkan 35 yaşındaki Emrah G, keklik zannettiği 46 yaşındaki arkadaşı Mustafa Uyar'ı vurdu.

Keklik Zannetiği Arkadaşını Vurdu
Sabah saatlerinde iki arkadaş Gürköy mevkiinde keklik avına çıktı. Emrah G, arkadaşının telefonundan çıkan keklik sesini gerçek zannedince sesin geldiği yere ateş etti.

Emrah G, arkadaşını kafasından ve çeşitli yerlerinden yaraladı.46 yaşındaki Mustafa Uyar kekliklerin hangi alanda bulunduğunu tespit için arkadaşlarından biraz uzaklaşarak çalıların arkasına geçip burada cep telefonunda bulunan keklik melodi sesini açtı. Keklik sesini duyan 35 yaşındaki Emrah G ise çalıların arasına rastgele ateş açtı.

Tüfeğinden çıkan saçmalarla kısa süre sonra keklik zannettiği arkadaşı Mustafa Uyarı kafasından ve gözünden vurduğunu anlayan Emrah G, beldedeki arkadaşlarından yardım istedi.

Kafasından ve gözlerinden yaralanan Uyar, Büyükbelen Belediyesine ait ambulansla önce Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine, buradan da Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hastanesine kaldırıldı. Uyar’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı ama gözlerini kaybetme ihtimali olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .
Kaynak: İHA