Gümüşhaneli Dağcılar İftarda Buluştu

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün (GÜDAK) geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde dağcılar aileleriyle birlikte bir araya geldi.

Gümüşhaneli Dağcılar İftarda Buluştu
İl Emniyet Müdürlüğünün SODES kapsamında yürüttüğü “Zeki, Çevik ve Ahlaklı Projesi” çerçevesinde Karşıyaka Mahallesi mezire alanında açılan Zeka Küpü Gençlik Evi bahçesinde düzenlenen yemeğe yaklaşık 40 kişi katıldı.

Oldukça nezih bir hale dönüştürülen alanda bulunan çocuk parkında çocukların eğlendiği yemekte ayrıca eşsiz Gümüşhane manzarası eşliğinde çay keyfi yapan sporcular yürüme geldikleri alandan yine yürüyerek kent merkezine döndü.

Kulüp başkanı Mustafa Akbulut, bugüne kadar hep dağlarda bir araya geldiklerini fakat Son yıllarda geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde yılda bir günde olsa kulüp üyesi sporcuların aileleriyle birlikte bir araya geldiklerini belirterek, etkinliğin bundan Sonraki dönemlerde de devam ettirileceğini söyledi.

Akbulut, ramazan ayı nedeniyle ara verdikleri yürüyüşlere de ay Sonundan itibaren tekrar başlayacaklarını, Gümüşhane’nin eşsiz doğasını ve coğrafyasını tanımaya ve tanıtmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA