Elmalı MYO’da Görev Değişimi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç.Dr. Murad Çanakçı’nın yerine, Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nda Öğretim Üyesi olan Yrd. Doç.Dr. Halil Demir getirildi.

Elmalı MYO’da Görev Değişimi
Doç.Dr. Murad Çanakçı, görev devir teslimi sırasında yaptığı açıklamada; müdürlük görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını belirtti.

AÜ’de görev yapmaktan onur duyduğunu kaydeden Doç.Dr. Çanakçı, “Görev yaptığım süre içerisinde, okulumuzun alt yapısına yönelik çalışmaların yanında, eğitim ve öğretim konusunda öğrencilerimizin yararına farklı gelişmelere vesile olduk. Bunlarla birlikte, ilçenin dinamikleriyle işbirliği yaparak panel ve benzeri bilgilendirme toplantıları düzenledik. Bu çalışmalarımız sırasında yardımlarını esirgemeyen başta Rektör İsrafil Kurtcephe,rektör yardımcılarımız, üniversitemizin değerli yöneticileri, Elmalı MYO çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederek Doç.Dr. Çanakçı’dan görevi devralan Yrd. Doç.Dr. Halil Demir ise Rektör İsrafil Kurtcephe’nin Elmalı MYO Müdürlüğü’nü şahsıma layık görmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Yrd.Doç.Dr.Demir, “Türkiye’de üniversitelerin genelde halktan kopuk olduğu söyleniyor. Son yıllardaki başarısı ile Akdeniz Üniversitesi, bu yargıyı kıran üniversitelerin başında gelmektedir. Biz de bütün çalışma arkadaşlarımızla Elmalılı Hamdi Yazır’ın memleketi, yayla seracılığının önemli merkezlerinden Elmalı ve halkını MYO’muz ile bütünleştirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA