Anneler Derneğinden İftar Yemeği

Türkiye Anneler Derneği Alaplı Şubesi tarafından üyelere yönelik iftar yemeği veridi.

Anneler Derneğinden İftar Yemeği
Alaplı Çay Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Nurgül Avlar, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Nurgül Avlar, Ramazanın birlik ve beraberliğin pekiştiği, bin aydan daha değerli Kadir Gecesinin içinde barındı bir ay olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberliğin bozulmaması için sürekli istişare içinde olunması gerektiğini ifade eden Avlar, “Dernek üyelerimiz arasında çok sıcak bir dostluğumuz mevcuttur. Ramazan ayı geldikten sonra bazı dostlarımız ile görüşemedik. Birliğimizin ve beraberliğimizin pekiştirilmesi, görüşemediğimiz arkadaşlarımızı ile bir araya gelebilmek için iftar yemeği organizasyonunu gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız davetimize icabet ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ramazan ayından sonra sosyal ve kültürel çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm annelerimizin bin aydan daha kıymetli Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum. Sağlıklı ve Mutlu Yaşam diliyorum” dedi .
Kaynak: İHA