Payas Ramazan Şenlikleri Sona Erdi

Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 31 gün süreyle devam eden Türkiye’nin en büyük ramazan şenliği, Konya sema ekibinin gösterisiyle sona erdi.

Payas Belediyesi tarafından bu yıl 5'ncisi gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri ve 1. altın mimoza festivali sona erdi. 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde Murat Boz, Sibel Can, Rafet Elroman,Mustafa Keser, İbrahim Erkal, Kerem Can, Orhan Ölmez, Babutsa, Azerim ve Gripin konser verirken; şenliklerin son gecesinde Konya Semazen ekibi sema gösterisi yaptı. Payaslılara Mevlana musikisinin muhteşem manevi hazzını yaşatan Mevleviler, büyük beğeni topladılar

Payas Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürü Zafer Emeksiz, 31 gün devam eden şenliklerin sona erdiğini ve gelecek yıl festivalin uluslar arası statüde yapılacağını söyledi.

Emeksiz, şöyle konuştu: ”Hiçbir zafer emeksiz kazanılmaz, Payas belediyesi olarak Türkiye’de hiçbir belediye bizim yaptığımızı yapamadı ve yapamaz. Bu kadar sanatçıyı bu kadar organizasyonu bir ay boyunca halka sunmak halkı kendi istekleri doğrultusunda sanatçılarla ve etkinliklerle buluşturmak elbette kolay değil. Biz işimizi severek yapıyoruz sevdiğimiz için ve başımızda ufku açık Bekir Altan gibi bir Belediye Başkanımız olduğu için başarılı oluyoruz ve başarıyoruz. Bizim yaptığımız etkinlikleri bir İskenderun bir Antakya bir Adana yapamaz bu konuda iddialıyız. Sosyal belediyecilik anlayışında halkımızdan aldığımız talep ve istekler doğrultusunda bu festivali gerçekleştirdik. Bu yıl beşincisini yaptık ve gelecek yıl uluslar arası statüde festivalimizi gerçekleştireceğiz. Emeği geçen başta belediye Başkanımız Bekir Altan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA