Musa Doğan Caddesi’nde Çalışmalar Başladı

Kepez Belediyesi, 60 metre genişliğindeki Musa Doğan Caddesi’nin yapım çalışmasına başladı.

Bin 500 metre uzunluğundaki cadde Süleyman Demirel Bulvarı ile Sütçüler Caddesi’nin de bağlantısını sağlayacak. Kepez’de, 60 metre genişliğinde bin 500 metre olarak planı yapılan Musa Doğan Caddesi’nin yapımına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sathi asfalt öncesi ön hazırlık çalışmasını yaptığı cadde, Süleyman Demirel Bulvarı ile Sütçüler Caddesi’ni birbirine bağlayacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Musa Doğan Caddesi’nde yol açma ve asfalt çalışması yapacaklarını belirterek, bin 500 metre uzunluğundaki caddenin Ayanoğlu ile Habibler Mahalleleri’ni birbirine bağlayacağını söyledi.

Kepez’i Doğu ile Batı yönünde birbirine bağladıklarını ifade eden Başkan Tütüncü, Musa Doğan Caddesi’nin hizmete açılmasıyla da vatandaşların büyük bir mesafeyi daha kısa sürede alacaklarını belirtti.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Musa Doğan Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarını 10 gün içinde tamamlayacağı, sathi asfalt kaplama yapılacak olan caddenin hizmete açılmasının ardından ekipler, Varsak Şelale Mahallesi’nde bin 250 metre yeni yol açma çalışmalarına başlayacakları bildirildi .
Kaynak: İHA