Karacabey Yollarına Sıcak Asfalt

Bursa İl Özel İdaresi tarafından 2012 yılı asfalt çalışmaları kapsamında Karacabey İsmetpaşa, Sultaniye, Akhisar köy yollarının 13 kilometrelik bölümü asfaltlandı.

Özel İdare Tarım ve Köy İşleri Daire Başkanlığı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalara AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban ve İl Genel Meclisi Üyeleri katıldılar.

Asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, “2012 yılı asfalt programında yer alan Karacabey İsmetpaşa grup köy yolunun çalışmalarını yerinde görmek için buradayız. 13 kilometre uzunluğunda sıcak asfalt ile kaplanacak yolumuzun ilk çalışmaları bugün itibarıyla başlamıştır. 2,5 milyon TL'ye mal edilecek yolumuz 2012 Ağustos ayı içerisinde tamamlanacaktır. Bu bölgede vatandaşlarımız ekonomik anlamda çok üretken onların bu üretkenliğine biz de bir anlamda alt yapı ile onlara destek vermiş olacağız” dedi.

Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Karacabey için kaliteli bir asfaltın yapılmasının son derece mutlu ettiğini söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Bursa’nın öncelikle bir sanayi tarih ve kültür şehri olduğunu söyledi.

Tarım dendiğinde Bursa’da da ilk akla gelen yerlerden birisinin Karacabey olduğuna işarek eden Matlı, “Tarımsal üretim değeri çok yüksek olan ve tarımsal üretimde çok nitelikli üretim yapan bir bölge, dolayısıyla tarımsal ekonomik manada çok ciddi katma değer sağlıyor. Biz seçimlerden önce de öncelikle ova köyleri yolunun Hotanlı-Okçuköy arası yol yapım işinin öncelikli projelerimiz arasına almıştık. Ana arter olarak gerçekleştirdiğimiz karayolları bünyesinde bir projeydi. Beklentimiz bir aksilik olmazsa en geç 2013 yılı içerisinde bunla ilgili yatırımlara başlamak. Çok önemli bir yol projesini beraber gerçekleştiriyoruz. Bunun için buradayız. Bölgemizin beklediği gerçekten çok nitelikli ve uzun yıllar boyunca bölgemize, vatandaşımıza hizmet verecek nitelikte kaliteli bir yolun vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin beklediği yolun inşaatına başladık” diye konuştu .
Kaynak: İHA