Bakan Yıldız, Kayserider'in İftarına Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (KAYSERİDER) tarafından düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Kayseri'de doğan ve büyüyen herkesin kente karşı sorumluluğunu yerine getirmesinin önemli olduğunu belirterek, "Bugün burada toplanmamızın bir sebebi de bu sorumluluk bilinci.

Samimiyet ve içtenlikle bu doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz " dedi .

Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği ( KAYSERİDER ) tarafından Ankara Vilayetler Evi ' nde düzenlenen iftara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız , AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci ve davetliler katıldı .

Bakan Yıldız , iftarın ardından yaptığı konuşmada , KAYSERİDER ' in başarılı çalışmalara imza attığını belirterek , dernek yönetiminin görevini son derece aktif bir şekilde yerine getirdiğini ifade etti .

Kayseri ' de doğan ve büyüyen herkesin kente karşı sorumluluğunu yerine getirmesinin önemli olduğunu belirten Bakan Yıldız , " Bugün burada toplanmamızın bir sebebi de bu sorumluluk bilinci . Samimiyet ve içtenlikle bu doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz " dedi .

KAYSERİDER Başkanı Aydın Haskebabçı da , derneklerinin yaklaşık 2 yıl önce Ankara ' da yaşayan akademisyen , bürokrat ve işadamları tarafından kuruluğunu hatırlatarak , dernek çatısı altında kısa sürede çok sayıda faaliyette bulunduklarını kaydetti .

Kayseri ' nin sanayisi , ticareti ve kültür hayatıyla artık bir marka şehir olduğunu ifade eden Haskebabçı , " Kayseri ' de doğup büyüyenler olarak kentimizin bugün geldiği seviyeyle gurur duyuyoruz ' ' dedi .

Konuşmaların ardından , Haskebabçı tarafından Bakan Yıldız ' a desteklerinden dolayı plaket verildi

Kaynak: İHA