Genç Aşçı Kalbine Yenildi

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinde bir plaj kampingde aşçı olarak çalışan evli bir çocuk babası genç, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; İki yıldır ölüdenizde bir plaj kampingde aşçı olarak çalışan evli bir çocuk babası 28 yaşındaki Ali Arslan sabah erken saatlerde Fethiye’nin Karagedik mahallesindeki evinden Ölüdenizde çalıştığı kamping’e gitti. Müşterilerin kahvaltısını hazırlayan Ali Arslan bir bardak çay içerken arkadaşlarına önce sol ardından sağ tarafının uyuşmaya başladığını söyledi.

Kısa bir süre bekleyen Ali Arslan bu sırada fenalaştı. Hemen bir otomobile bindirilen Ali Arslan için 112 acil sağlık ekiplerinden de yardım istendi. Sağlık ekibi otomobilden yolda aldığı aşçı Ali Arslan’ın hayatını kaybettiği belirledi. Ali Arslan Fethiye Devlet Hastanesi Acil servisine oradan da morga alındı. Acı haberi duyan baba Mustafa Arslan ile Eşi Tursun Arslan ve kardeşleri adeta şok geçirdi.

Acılı baba Mustafa Arslan, “Oğlum iki yıldır kampingde aşçı olarak çalışıyordu. Sabah işe gitti. Hiçbir rahatsızlılığı yoktu. İlk kez kalp krizi geçiriyor” dedi.

Ramazan Canözü isimli yakını ise “ Dün telefonla konuştuk 4 yaşındaki kızının bizde kamasını istemiştim olur demişti. Sabah saatlerinde kalp krizi geçirdiğini duydum hiç böyle bir sorunu yoktu. Aslında ihmal ediyoruz yılda bir kez bile çek-up yaptırmalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA