Didim’de Serdar Ortaç Rüzgarı

D-Marin Didim Marina, 2010 yılında ilki düzenlenen 'Yaz Konserleri’ne bu yıl Serdar Ortaç ile start verdi.

Marinanın büyük çekek alanında kurulan sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Ortaç’ı Didim ve çevre bölgelerden gelen yaklaşık 25 bin kişi izledi .

Marinacılık sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olarak 2009 yılında hizmete giren ve üçüncü faaliyet yılını da başarıyla geride bırakan D - Marin Didim Marina , Didim halkı tarafından geçen sene yoğun ilgiyle karşılanan Yaz Konserleri’ne bu yıl Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç ile start verdi . Konsere Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi , Didim Garnizon Komutanı M . Alper Köseoğlu ve eşi , D - Marin Didim Marina Müdürü Can Polat ile çok sayıda davetli izledi . Dansçılar eşliğinde sahneye çıkan Ortaç ilk kez verdiği marina konserinde ; sevilen eserlerini bu kez de Didim ve çevre halkı için seslendirdi . Konsere katılanlar Ortaç’a büyük ilgi gösterirken konsere katılanlar zaman zaman Ortaç’ın seslendirdiği parçalara eşlik etti .

Serdar Ortaç , repertuarındaki sürpriz parçalarla müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı . Ortaç konserinde aşkı bulamadığını söyleyerek konsere katılan erkeklere dua ettiğini ve en kısa süre aşkı bulmalarını tavsiye etti .

Yaklaşık 2 saat süren konserde Serdar Ortaç hayranları müziğe ve dans eşliğinde doyasıya eğlendi .

D - Marin Didim Yaz Konserleri , 25 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Murat Boz ve Gülşen konserleriyle son bulacak .
Kaynak: İHA