Bursa'da Megastar Tarkan Coşkusu

Bursa'da Fanta Gençlik Festivali kapsamında konser veren megastar Tarkan ve Emre Aydın, yaklaşık 100 bin hayranını coşturdu.

Fanta ' nın düzenlediği Gençlik Festivali , Tarkan ve Emre Aydın ' ı Bursalılarla buluşturdu . Merinos Park ' ta düzenlenen konsere Bursalılar ve çevre illerden çok sayıda vatandaş akın etti . Konserden saatler öncesinden alana akın eden sanatçıların hayranları , meydanın çevresindeki yollarda trafik sıkışıklığına neden oldu . Bilet bulamayan sanat severler ise , konseri meydanın etrafındaki parkta aileleri ile takip etti . Karaborsa bilet satmaya çalışanlara , Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri göz açtırmadı . Sahneye büyük bir coşku ile çıkan Emre Aydın , seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarını mest etti . Genç şarkıcı konserin sonunda ise , eline aldığı kamerayla hayranlarını görüntülemesi dikkat çekti .

Emre Aydın ' ın ardından sahnede asansör düzeneği ile çıkan megastar , konser alanını dolduran hayranlarının coşkusu ile karşılaştı . Ellerini bir an olsun indirmeyen hayranlar , megastara konser boyunca bütün parçalara eşlik etti . Cep telefonlarının ışıklarıyla konsere farklı renk katan hayranları , megastarın şarkılarıyla coştu . Ünlü sanatçı , şarkılarının yanısıra kıvrak danslarıyla konser alanındakileri kendine hayran bıraktı . Yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı festivalde Bursalılar unutamayacakları bir gece yaşadı .
Kaynak: İHA