AGİAD'dan Emniyet Müdürü Avcı'yı Ziyaret

Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Tamer Gülcan, güvenliğin yatırımcı için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını belirterek, kentte huzuru sağlayan polisi takdir ettiklerini vurguladı.

AGİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Gülcan, yönetim kurulu üyeleriyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı'yı makamında ziyaret ederek, yeni dönemde kentte bazı kurumlarla iş birliği yaparak sosyal projeler gerçekleştirmek istediklerini bildirdi.

Gülcan, yerli ve yabancı yatırımcılara, Adana'nın imkanlarını anlatırken güvenliğe de vurgu yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Huzur, hammadde, limanlara yakınlık kadar önemli bir yatırım enstrümanıdır. Emniyet güçlerimize huzuru sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Herkesin iş sahibi olduğu kentte asayiş daha kolay sağlanabilir. Yeni iş imkanları sağlayarak, meslek edindirerek Adana'daki işsizlik oranının azalmasına katkı sağlıyoruz. Bu yöndeki çabalarımızı artıracağız. Emniyet teşkilatımızla iş birliği yaparak projeler geliştirmek istiyoruz.''

İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı da Adana'nın yatırım açısından çok emniyetli bir kent olduğunu, kentin büyümesini, gelişmesini engelleyecek kadar bir suç oranına sahip olunmadığını kaydetti.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA