Sultanbeylili Kadınlar Piknikte Buluştu

AK Parti Sultanbeyli Kadın Kolları, ramazan ayı öncesinde Sultanbeylili kadınlarla piknikte bir araya geldi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, partinin ilçe kadın kolları üyeleri ve ailelerinin katıldığı pikniğe, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Gülten Teoman, piknik sırasında teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi vererek, ilçede hayata geçirilen projeleri anlattı.

Belediye Başkanı Keskin, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların merakla takip ettiği 2B yasası ve mülkiyet çalışmalarına değinerek, projenin tamamlanmasıyla sadece Sultanbeyli'nin değil bölgenin de hızla kalkınacağa altını çizdi.

İlçede bulunan kamu kurumları Hükümet Konağı'nın tamamlanmasıyla hizmetin kalitesinin arttığını belirten Keskin, haziran ayından bu yana faaliyete geçen binanın açılışının 13 Temmuz'da İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in katılımıyla gerçekleştireceklerini, yine yapımı tamamlanan askerlik şubesi binasının da aynı gün Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz tarafından açılacağını duyurdu.

Keskin, ''Biz ilçemizin durumunu, sizlerin taleplerini ve hassasiyetlerini ilgili bakanlarımıza iletiyoruz. Gayretlerimiz kimsenin mağdur olmaması yönünde'' şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Piknik sırasında, Keskin ve İlçe Başkanı Sevinç, kadınlarla sohbet ederek, sorunlarını da dinledi.

Yayıncı: Neşat Ergül
Kaynak: AA