Standard Profil'den Başarılı Öğrencilere Karne Hediyesi

Manisa'da otomotiv sektöründe sızdırmazlık profil üretimi yapan Standard Profil tarafından 53 başarılı öğrenciye karne hediyesi verildi.

Manisa'da faaliyette bulunan Standard Profil fabrikası çalışanlarının başarılı çocukları ödüllendirdi. Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen karne hediyesi ödül törenine Manisa İş-Kur Müdürü Yüksel Uçar, Standard Profil Manisa Fabrikası Müdürü Ergenç İneler, Standard Profil Manisa Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Murat Koçer, fabrika birim müdürleri, davetliler, fabrika çalışanları ve çocukları katıldı.
Düzenlenen kokteylin ardından gerçekleştirilen ödül töreni fabrikanın tanıtım filmi ile başladı.

Daha sonra Standard Profil Manisa Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Murat Koçer, fabrika hakkında davetlilere sunum yaptı. Koçer, fabrika olarak sosyal nitelikli projeler gerçekleştirdiklerini dile getirerek, çalışanları ile bir aile olduklarını vurguladı. Düzce'de 2 bin 500, Bursa'da 600, İstanbul'da 100, Bulgaristan'da 750, Güney Afrika'da 70, Çin'de 50, İspanya ve Fas'ta bin 700 Manisa'daki birinci fabrikada 800, ikinci fabrikada 200 kişiye istihdam sağladıklarının altını çizen Koçer, Manisa'daki birinci fabrikada 2012 yılı sonuna kadar bin kişiye, ikinci fabrikada ise 2013 yılına kadar 2 bin 400 kişiye ulaşacaklarını söyledi.

Koçer'in ardından konuşan Standard Profil Manisa Fabrikası Müdürü Ergenç İneler ise tüm çalışanlarla beraber bir takım olduklarını belirterek, "Takım olabilmek için insana ihtiyaç vardır, takım arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Şuan burda takım arkadaşlarımızın en küçük bireyleri bulunuyor. En büyük dileğim, inşallah bu takımın çocukları anneleri ve babaları gibi başarılı insanlar olurlar. Başarılı çocuklarımızı büyük emeklerle yetiştiren anne ve babalarımızı yürekten kutluyoruz. Biz bütün mutluluğumuzu birlikte paylaşıyoruz. Mutlululuk paylaşınca büyüyor. Standard Profil olarak sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya sürdüreceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından içinde tatil kitabı, kırtasiye hediye çeki, takdir belgesi, not defteri ve kalemden oluşan hediye paketi başarılı öğrencilere verildi.

Kaynak: İHA