Koca ve Sakallı Öğrencilerle Buluştu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Odunpazarı Belediyesi Kurtuluş Okuma Salonu'nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Gerçekleştirdikleri ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen ve öğrencilerden gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi alan Koca ve Sakallı, birbirinden başarılı çalışmalara imza atan öğrencileri kutladıklarını ifade ettiler.

Diksiyondan Pratik İngilizceye, Satrançtan Kişisel Gelişime, Eğlenceli Matematik’ten Spor Etkinliklerine kadar bir çok alanda eğitimlerinin verildiği Yaz Kurslarında öğrenim gören öğrencilerden büyük ilgi gören Milletvekili Salih Koca ve Başkan Sakallı, ilerleyen dönemde yeni merkezlerin hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Düzenlenen programda yaptığı konuşmada öğrencilere seslenen Sakallı, “Bizim size inancımız çok büyük. İsterseniz çok büyük işler başarabileceğinizi biliyoruz. Bu konuda Büyük Önder Atatürk'ün “öğretmenler, gelecek nesil sizin eseriniz olacaktır” sözünün bilinciyle hem kıymetli öğretmenlerimize hem de sizlere çok güvenmekteyiz.

Eğitimde feda edilecek tek bir fert bile yoktur. Sizden beklediğimiz, eğitim hayatınız boyunca ve sonrasında başarıya giden yolda çaba göstermeniz. değerli ve seçkin öğretmenleriniz, velileriniz ve biz hep yanınızda olacağız ve geleceğimizin mimarları olan siz gençlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Öğrenci ve öğretmenlerin büyük ilgi ile karşıladığı AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise yaptığı konuşmada, tüm öğrencilere verimli ve eğlenceli bir yaz dönemi sunduklarını ifade ederek, ilerleyen zamanda eğitim gören tüm öğrencilerin Türkiye’nin geleceğinde önemli bir yer edineceklerine inandığını vurgulayarak, başarılı öğrencilere hediyeler takdim etti .
Kaynak: İHA